Autoschade Spuiterij Bollenstreek is Focwa gecertificeerd Autoschade Spuiterij Bollenstreek is Focwa gecertificeerd
TOP-herstel en WA schade

TOP-Herstel en WA schade 

Autoschade Bollenstreek is aangesloten bij TopHerstel , een samenwerkingsverband tussen een aantal Nederlandse verzekeringsmaatschappijen met als doel de servicegraad bij afhandeling van claims voor verzekerden te verhogen en een beperking van de schadelast te bereiken.

Uiteraard herstellen we ook WA schade zonder tussenkomst van verzekeringsmaatschappijen. Om de kosten zo laag mogelijk te houden kunnen we in overleg met u in plaats van originele merkgebonden onderdelen , immitatie of 2e hands onderdelen gebruiken. U mag zelf bepalen . Dit kan u veel geld besparen .

Op de groene verzekeringskaart, die af is gegeven door uw verzekeraar, worden soms 2 of drie autoherstelbedrijven aangemerkt als TopHerstel. Ook als we niet op de groene kaart staan repareren we de schades .Bijvoorbeeld als deze u is aangedaan .

We  staan garant voor een goede afwikkeling  (papierwerk, vervangend vervoer, schade met schade expert, )

Schade en invloeden op de BM-trede

Op de schade en invloeden op de BM trede van keuze .nl pagina kan u per verzekeraar zien wat de invloed van schade op uw Bonus/malus ladder.Handige informatie als u graag wil weten hoe uw verzekeraar omgaat met schade,of als u zoek bent naar een verzekeraar met goede voorwaarden.

Autoverzekering vergelijken

Met de onafhankelijke Autoverzekeringen Vergelijker van keuze.nl kan u alle autoverzekeraars met elkaar vergelijken en zien welke autoverzekering het beste bij u aansluitbij uw auto en situatie.

Autoschade Spuiterij Bollenstreek logo
Autoschade Spuiterij Bollenstreek

Copyright © - 2018 Autoschade Spuiterij Bollenstreek | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring

Designpro.nl